Nutriční hodnoty (Knedlík ke zvěřině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 399 kJ / 2 007 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,18 g |
| Tuky | 72,59 g |
| – nasycené | 30,39 g |
| – nenasycené | 35,65 g |
| –– mononenasycené | 27,09 g |
| –– polynenasycené | 8,56 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 18,80 g |
| Cholesterol | 569 mg |
| Sodík | 1,50 g |
| Sůl | 3,53 g |
| Sacharidy | 270,40 g |
| – cukry | 21,70 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 rohlíky (2 dny staré) | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
| 1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 g 50 g sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 50 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| slanina | Špek |