Nutriční hodnoty (Rychtářův telecí krk)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 866 kJ / 1 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 35,27 g |
– nasycené | 14,58 g |
– nenasycené | 15,13 g |
–– mononenasycené | 14,14 g |
–– polynenasycené | 0,99 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 906 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 9,30 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg telecího krku s kostí | Telecí krk | 1000 g |
8 kuliček 8 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
1 1 cibule (velká, i se slupkou) | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev (velká) | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel (velká) | Petržel kořenová čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |