Nutriční hodnoty (Rychtářův telecí krk)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 866 kJ / 1 163 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 200,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 35,27 g |
| – nasycené | 14,58 g |
| – nenasycené | 15,13 g |
| –– mononenasycené | 14,14 g |
| –– polynenasycené | 0,99 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 906 mg |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 9,30 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg telecího krku s kostí | Telecí krk | 1000 g |
| 8 kuliček 8 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| 1 1 cibule (velká, i se slupkou) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 mrkev (velká) | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel (velká) | Petržel kořenová čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |