Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky v cikánské omáčce

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min dle použitého druhu masa

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava, dle použitého druhu masa)

23. 5. 2021 09:47

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Dárkové
POUKAZY

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 264 kJ / 541 kcal
Bílkoviny8,72 g
Tuky35,80 g
Vláknina14,06 g
Cholesterol 28 mg
Sodík 359 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy41,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

23. 5. 2021 10:21

Dajda: :-) díky, měj se krásně <3 Dělám také ráda srbské žebírko (krkovičku s kostí) a přidávám čubricu, :-K

Dajda Dajda

23. 5. 2021 10:18

Marie Svarcova: Když vepřovou minutku, pak taky volím nejraději panenku nebo krkovičku, a dokonce i plátky z ramínka. Kýta a kotleta jsou přece jen sušší. ;-) Dělávám srbské "žebírko", to je hodně podobný recept, ale není v něm paprika jako koření, tohle musím určitě vyzkoušet!

Marie Svarcova

23. 5. 2021 10:11

Dajda: :-) Dík za komentář - klidně to jde i z krkovičky, mám ji raději než kýtu ale měla jsem zbylých 6 plátků panenky tak jsem ji udělala . :-K hezký den

Dajda Dajda

23. 5. 2021 10:04

:yes::yes: Přimlouvala bych se také za krkovičku! ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: panenka vepřová, sůl, pepř mletý, sádlo, špek, cibule, česnek, paprika čerstvá bílá, paprika čerstvá červená, chilli, koření paprika maďarská, rajče, protlak rajský, cukr, vývar masový

TopRecepty.cz

Vepřové plátky v cikánské omáčce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WxLJ