Nutriční hodnoty (Detviansky řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 148 kJ / 752 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 136,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 22,80 g |
| – nasycené | 5,46 g |
| – nenasycené | 11,58 g |
| –– mononenasycené | 10,08 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 276 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového karé bez kosti - kotlety nakrájené na 4 řízky | Vepřová kotleta bez kosti | 600 g |
| 4 plátky 4 plátky sýra Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 4 plátky 4 plátky vařené uzené šunky | Šunka vepřová uzená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový | |
| voda | Voda | |
| brambory | Brambor zimní | |
| máslo | Máslo kravské |