Nutriční hodnoty (Pstruh pečený s bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 937 kJ / 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,94 g |
| Tuky | 0,98 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,18 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 11,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 43,68 g |
| – cukry | 4,58 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 pstruzi | Pstruh | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| trošku trošku oregána (nebo koření na ryby) | Oregano sušené | |
| 3 3 střední brambory | Brambor zimní | 150 g |