Nutriční hodnoty (Panna Cotta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 231 kJ / 1 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 110,00 g |
| – nasycené | 71,00 g |
| – nenasycené | 33,00 g |
| –– mononenasycené | 30,00 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 96,80 g |
| – cukry | 96,80 g |
| ––– laktóza | 38,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l 33% sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 1000 ml |
| 6 ks 6 ks plátkové želatiny | Želatina vepřová | |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
| 24 g 24 g vanilkového cukru (3 sáčky, nebo 6 lžic cukru krupice) | Cukr vanilkový | 24 g |
| 4 4 vanilkové lusky (není nutné) | Vanilkové lusky |