Karamelové burisonové hrudky

eva hubova Kuchařka: eva hubova

Doba přípravy: 45 - 60 minut asi 150 ks podle velikosti Cukroví , Nepečené 6 názorů

Suroviny

370 g cukr krystal (krupice)
150 g másla
1 kondenzované mléko (397 g)
2,5 sáčku burisonů
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do většího hrnce dáme cukr a rozpustíme na karamel, já občas promíchám.

  2. Přidáme máslo a za stálého míchání rozpustíme.

  3. Po rozpuštění másla přidáme mléko-karamel se srazí-a mícháme tak dlouho, až se vše docela rozpustí. Pozor na připálení.

  4. Do rozvařeného karamelu vmícháme burisony už mimo plotnu.

  5. Necháme chvíli vychladnout a z hmoty tvoříme kuličky nebo lžičkou hrudky na pečící papír nebo alobal.

  6. Necháme ztuhnout a můžeme dávat do papírových košíčků.

Poznámka

Foto postup zde:

http://www.toprecepty.sk/recept/1395-burizonove-ka...

Recept mám od kamarádky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 272 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Karamelové burisonové hrudky

Tématické fráze: burizonove hrudky karamelové cukroví burizony s karamelem burisonové cukroví hrudky z burizonů burizony v karamelu burizonove kulicky karamelove kulicky domácí karamel karamelove burizony karamelové kuličky s burizony burisonové kuličky kuličky z burizonů burizonove cukrovi karamelove burizonove kuličky cukroví z kondenzovaného mléka cukroví z burisonu burizonové cukroví s karamelem karamelové kuličky s burisony karamel z kondenzovaného mléka

Zapomněl/a jsem heslo