Nutriční hodnoty (Sýrová omáčka II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 244 kJ / 58 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 4,25 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,25 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 1,88 g | 
| – nasycené | 1,25 g | 
| – nenasycené | 0,55 g | 
| –– mononenasycené | 0,50 g | 
| –– polynenasycené | 0,05 g | 
| ––– omega 3 | 0,01 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 8 mg | 
| Sodík | 50 mg | 
| Sůl | 0,13 g | 
| Sacharidy | 6,13 g | 
| – cukry | 6,13 g | 
| ––– laktóza | 6,13 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1/2 šálku 1/2 šálku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml | 
| 1,5 šálku 1,5 šálku strouhaného čedaru (asi 250g) | Čedar | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |