Nutriční hodnoty (Ovocný dort se želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 597 kJ / 1 577 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 104,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,38 g |
| Tuky | 64,59 g |
| – nasycené | 26,29 g |
| – nenasycené | 25,25 g |
| –– mononenasycené | 21,00 g |
| –– polynenasycené | 4,25 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 1,40 g |
| Sůl | 3,25 g |
| Sacharidy | 143,10 g |
| – cukry | 58,00 g |
| ––– laktóza | 58,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 2 kelímky 2 kelímky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 1 kelímek 1 kelímek vlažné vody | Voda | 1 ml |
| 1 kelímek 1 kelímek cukru | Cukr bílý | |
| 1/2 kelímku 1/2 kelímku oleje | Olej řepkový | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| broskve | Dužina broskve čerstvá | |
| jahody (nebo podle chuti - kiwi, banán, mandarinky) | Jahody čerstvé | |
| šlehačka ve spreji | Šlehačka 30% | |
| 2 2 zelené dortové želé | Želatina cukrářská |