Nutriční hodnoty (Babiččiny vdolky II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 534 kJ / 2 757 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,00 g |
| Tuky | 23,27 g |
| – nasycené | 6,64 g |
| – nenasycené | 10,38 g |
| –– mononenasycené | 6,90 g |
| –– polynenasycené | 3,48 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 18,30 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 298 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 550,50 g |
| – cukry | 171,30 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 6 lžiček 6 lžiček cukru | Cukr bílý | 30 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 200 mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 3 3 vařené brambory (malé) | Brambor zimní | 150 g |
| olej (smažení) | Olej řepkový |