Zelí v sekané

hosta Kuchařka: hosta

Mleté maso 3 názory

Suroviny

1/2 kg mletého masa mix (50:50)
5 menších cibulí
hrst ovesných vloček
1 vejce
1 rovná lžíce sypkého koření Alnatura (bezglutamátové polévkové koření z DM)
1/2 kg kysaného zelí
2 lžíce hnědého cukru
1 lžíce sádla
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle osmažíme dozlata drobně nakrájenou cibuli.

  2. Polovinu jí smícháme s mletým masem, přidáme koření, vajíčko, vločky a důkladně promícháme.

  3. Druhou polovinu osmažené cibulky přidáme do vyždímaného, pokrájeného a oslazeného zelí.

  4. Do pečící nádoby (lépe vyložené pruhem pečícího papíru, což jsem neudělala) dáme polovinu mletého masa, lžící upěchujeme, navrstvíme ochucené zelí a zakryjeme druhou polovinou masové směsi.

  5. Pečeme asi půl hodiny v troubě na 170-180 °C.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 436 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zelí v sekané

  • magdalenka magdalenka

    podarené...:yes:

    Odpovědět

  • mika59 mika59

    Super jídlo, dělám podobně :-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • Betyna Betyna

    krásné, já dávám ještě na spodek a na vrch vrstvu bramborové kaše, na horní vrstvu kaše slaninu nebo anglickou na plátky a peče se to odkryté, až kaše zezlátne

    Odpovědět

Tématické fráze: sekaná na zelí sekana se zelim recept zelí v sekané zelí k sekané zeli v sekané recept sekaná zelí recepty ze sekane a zeli zeli a sekaná sekana v troube se zelim sekaná v kysané zelí sekaná pečená na zelí sekana s kysanym zelím sekaná ze zelím sekana z vlocek a zelí domácí sekaná z mletého masa s kapustou nebo zelim domácí sekaná s kysané zelí recepty sekana se domací zelí recepty kysane zeli se sekanou kysane zeli alnatura kysane zeli a sekana

Zapomněl/a jsem heslo