Nutriční hodnoty (Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 632 kJ / 1 346 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 171,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 167,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,08 g |
| Tuky | 40,15 g |
| – nasycené | 18,92 g |
| – nenasycené | 19,74 g |
| –– mononenasycené | 16,16 g |
| –– polynenasycené | 3,58 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 11,28 g |
| Cholesterol | 380 mg |
| Sodík | 384 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 31,65 g |
| – cukry | 18,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g hovězího zadního kýty | Hovězí kýta | 750 g |
| 2 PL 2 PL vepřového sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 250 ml 250 ml suchého bílého vína (Ryzlink vlašský) | Víno bílé suché | 250 ml |
| voda | Voda |