Nutriční hodnoty (Barevné mušle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 325 kJ / 795 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,77 g |
| Tuky | 33,33 g |
| – nasycené | 20,52 g |
| – nenasycené | 11,76 g |
| –– mononenasycené | 9,96 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 1,68 g |
| Cholesterol | 339 mg |
| Sodík | 918 mg |
| Sůl | 2,27 g |
| Sacharidy | 40,58 g |
| – cukry | 25,82 g |
| ––– laktóza | 11,18 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g filé z tresky | Treska filet | 400 g |
| rukola nebo pórek | Rukola čerstvá | |
| 4 lžíce 4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 lžíce 2 lžíce smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 30 ml |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| kari | Kari |