Nutriční hodnoty (Perníčky II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 318 kJ / 2 944 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,31 g |
Tuky | 64,12 g |
– nasycené | 31,74 g |
– nenasycené | 25,80 g |
–– mononenasycené | 19,40 g |
–– polynenasycené | 6,40 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 521,74 g |
– cukry | 245,26 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
140 g 140 g cukru moučka | Cukr bílý | 140 g |
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
1 1 kypřicí prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |