Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníčky II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 318 kJ /
2 944 kcal
Bílkoviny64,02 g
– z toho živočišné bílkoviny17,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,31 g
Tuky64,12 g
– nasycené31,74 g
– nenasycené25,80 g
–– mononenasycené19,40 g
–– polynenasycené6,40 g
––– omega 30,61 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 646 mg
Sodík 1,86 g
Sůl0,42 g
Sacharidy521,74 g
– cukry245,26 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
140 g 140 g cukru moučka Cukr bílý 140 g
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 6 g
1 1 kypřicí prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.