Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelové řezy I.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 411 kJ /
3 205 kcal
Bílkoviny93,09 g
– z toho živočišné bílkoviny52,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,00 g
Tuky177,53 g
– nasycené21,72 g
– nenasycené122,09 g
–– mononenasycené27,24 g
–– polynenasycené94,85 g
––– omega 315,17 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 1,56 g
Sodík 1,20 g
Sůl2,64 g
Sacharidy301,01 g
– cukry207,51 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Těsto: 6 6 vajec (žloutky + sníh z bílků) Vejce slepičí 420 g
20 dkg 20 dkg cukru moučky Cukr bílý 200 g
20 dkg 20 dkg mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 200 g
6 lžic 6 lžic strouhanky Strouhanka pšeničná 90 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1/2 1/2 vanilkového cukru Cukr vanilkový
Krém: 1 1 slazené kondenzované mléko Salko (v plechovce) Mléko kondenzované slazené
1 1 máslo (nebo radši 1 a 1/4 másla) Máslo kravské 1 g
Další: čokoláda Čokoláda mléčná 30%
mleté ořechy na posypání Vlašské ořechy mleté
dortové oplatky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.