Nutriční hodnoty (Italský chléb - focaccia)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 619 kJ / 2 299 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,65 g |
| Tuky | 57,71 g |
| – nasycené | 8,61 g |
| – nenasycené | 47,11 g |
| –– mononenasycené | 36,56 g |
| –– polynenasycené | 10,54 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 16,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,01 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 375,94 g |
| – cukry | 35,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky Extra Speciál 00 | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru krystal | Cukr bílý | 6 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 400 ml 400 ml vlažné vody | Voda | 400 ml |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| 21 g 21 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený |