Nutriční hodnoty (Bylinková játra s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 074 kJ / 974 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,19 g |
| Tuky | 13,52 g |
| – nasycené | 2,49 g |
| – nenasycené | 5,99 g |
| –– mononenasycené | 3,49 g |
| –– polynenasycené | 2,50 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 9,73 g |
| Cholesterol | 1,39 g |
| Sodík | 558 mg |
| Sůl | 1,55 g |
| Sacharidy | 68,58 g |
| – cukry | 23,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g vepřová játra | Játra vepřová | 450 g |
| 200 g 200 g červená řepa (3 malé bulky) | Červená řepa čerstvá | 200 g |
| 10 dkg 10 dkg čerstvý zázvor (asi 10 x 8 cm) | Zázvor čerstvý | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| černý pepř | Pepř černý | |
| mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
| 2 dcl 2 dcl zeleninový vývar | Vývar zeleninový | 200 ml |
| 3 dcl 3 dcl červené víno na podlití | Víno červené suché | 300 ml |
| tuk na smažení | Olej řepkový |