Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s medem a mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 156 kJ / 2 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,86 g |
Tuky | 138,24 g |
– nasycené | 73,80 g |
– nenasycené | 59,62 g |
–– mononenasycené | 45,98 g |
–– polynenasycené | 13,64 g |
––– omega 3 | 0,73 g |
Vláknina | 24,10 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 129 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 307,07 g |
– cukry | 191,51 g |
––– laktóza | 1,04 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky (1,5 sklenky) | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
30 g 30 g cukru písek (1/3 sklenky) | Cukr bílý | 30 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
8 lžic 8 lžic másla (Hery) | Máslo kravské | 80 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
40 g 40 g cukru (1/4 sklenky) | Cukr bílý | 40 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
5 lžic 5 lžic másla | Máslo kravské | 50 g |
40 g 40 g mandlových lupínků (1/4 sklenky) | Mandle loupané | 40 g |
skořice | Skořice ceylonská |