Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s medem a mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 156 kJ /
2 666 kcal
Bílkoviny36,45 g
– z toho živočišné bílkoviny9,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,86 g
Tuky138,24 g
– nasycené73,80 g
– nenasycené59,62 g
–– mononenasycené45,98 g
–– polynenasycené13,64 g
––– omega 30,73 g
Vláknina24,10 g
Cholesterol 591 mg
Sodík 129 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy307,07 g
– cukry191,51 g
––– laktóza1,04 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky (1,5 sklenky) Mouka pšeničná hladká 150 g
30 g 30 g cukru písek (1/3 sklenky) Cukr bílý 30 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
8 lžic 8 lžic másla (Hery) Máslo kravské 80 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
40 g 40 g cukru (1/4 sklenky) Cukr bílý 40 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
5 lžic 5 lžic másla Máslo kravské 50 g
40 g 40 g mandlových lupínků (1/4 sklenky) Mandle loupané 40 g
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.