Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indické džaldí-džaldí (jablečný koláč))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 143 kJ /
4 097 kcal
Bílkoviny54,40 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,00 g
Tuky171,60 g
– nasycené107,85 g
– nenasycené59,65 g
–– mononenasycené52,60 g
–– polynenasycené7,05 g
––– omega 30,80 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy566,60 g
– cukry201,60 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 jablek Jablko čerstvé 750 g
1 hrnek 1 hrnek krupice Krupice pšeničná hrubá 250 g
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku krupicového cukru Cukr bílý 125 g
200 g 200 g rozpuštěného másla Máslo kravské 200 g
rozinky (podle chuti) Rozinky
mletá skořice (podle chuti) Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.