Nutriční hodnoty (Indické džaldí-džaldí (jablečný koláč))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 143 kJ / 4 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,00 g |
Tuky | 171,60 g |
– nasycené | 107,85 g |
– nenasycené | 59,65 g |
–– mononenasycené | 52,60 g |
–– polynenasycené | 7,05 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 566,60 g |
– cukry | 201,60 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
1 hrnek 1 hrnek krupice | Krupice pšeničná hrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku krupicového cukru | Cukr bílý | 125 g |
200 g 200 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 200 g |
rozinky (podle chuti) | Rozinky | |
mletá skořice (podle chuti) | Skořice ceylonská mletá |