Nutriční hodnoty (Fazolky s citronem a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 584 kJ / 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,90 g |
| Tuky | 24,81 g |
| – nasycené | 3,42 g |
| – nenasycené | 21,17 g |
| –– mononenasycené | 17,68 g |
| –– polynenasycené | 3,49 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 11,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 146 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 30,89 g |
| – cukry | 3,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| zelené fazolky rozkrojené napůl | Fazolky čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 1 drobně nasekaný stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 2 lžičky 2 lžičky hořčice - libovolný druh | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička najemno nasekaného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce najemno nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská |