Guláš SPECIÁL
Poctivý guláš z hovězího masa se nikdy neomrzí. Každá rodina má svůj generacemi osvědčený recept, na který nedá dopustit. My pro vás máme speciální přípravu - maso nejprve 24 hodin marinujeme v pikantní směsi koření. Určitě stojí za vyzkoušení.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 11 862 kJ / 2 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 264,79 g |
Tuky | 28,48 g |
Vláknina | 142,25 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 4,21 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 323,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Guláš, který je na fotografiích, je uvařen z daňčí plece a byla to delikatesa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 8. 2020 18:51
30. 10. 2019 16:30
19. 9. 2017 07:36
16. 4. 2017 08:40
11. 6. 2014 12:18
jo
20. 2. 2014 13:10
11. 7. 2012 21:55
11. 7. 2012 16:35
10. 7. 2012 12:06
10. 7. 2012 11:52
10. 7. 2012 11:24
5. 7. 2012 21:38
5. 7. 2012 21:06
24. 5. 2011 10:20
Pak hodim fotku
28. 8. 2010 13:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno před 1 hodinou
Podzimní chilli salát
Přidáno před 13 hodinami
Jemný švestkový koláč s drobenkou
Přidáno před 14 hodinami
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno před 17 hodinami
Těsto na svatební koláčky
Přidáno před 20 hodinami
Čalamáda z cuket a paprik
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kynuté pěry
Vinka uvařila před 12 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
luema uvařila před 12 hodinami
Bramborák s masovou směsí
Lucie1989 uvařil před 12 hodinami
Zapečené růžičkové kapustičky ve smetaně pod bramborovou čepicí
Dede. uvařila před 12 hodinami
Skořicové cukroví z lisu na česnek
IrenaF uvařila před 13 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
LucinkaR uvařil před 13 hodinami
Recept na segedinský guláš III.
Elen0766 uvařila před 13 hodinami
Kapustové karbanátky
Grossberg1 uvařila před 15 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
LukasHonzatko uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zahušťovat polévky a omáčky. Jíška je jednou z možností
Dýňová polévka: Stačí na ni jen pár surovin, krásně prohřeje a podle našeho receptu je navíc snadná na přípravu
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Další recepty
Tématické fráze: gulaš hovězi speciál guláš z danka dančí guláš hovězí guláš speciál hovězí guláš recept dobrý dančí guláš dančí guláš recept vaření guláše nahořklý guláš dančí maso recepty vepřový guláš special guláš s daňka dančí plec postup pri vareni gulase guláš postup danek gulas srnčí guláš speciál výborný hovezí gulaš guláš danci plec recept
Suroviny: kližka hovězí, cibule, celer, česnek, hořčice plnotučná, maggi, omáčka worcesterová, omáčka sojová, kečup sladký, koření kari, kmín drcený, paprika sušená sladká, majoránka, pepř mletý, sádlo, pivo světlé, rum, mouka hladká, hlava vepřová
Guláš SPECIÁL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ05
29 názorů