Nutriční hodnoty (Salát z králíka - "rybí")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 441 kJ / 344 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,64 g |
| Tuky | 14,90 g |
| – nasycené | 1,07 g |
| – nenasycené | 12,77 g |
| –– mononenasycené | 9,08 g |
| –– polynenasycené | 3,68 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 14,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 764 mg |
| Sůl | 1,83 g |
| Sacharidy | 43,30 g |
| – cukry | 13,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 l 1/2 l octa | Ocet lihový | 500 ml |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 5 5 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 1 Moravanka | Zelenina směs sterilovaná | |
| 3 lžíce 3 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
| 1 1 Majolka velká (možno půlku nahradit jogurtem) | Majonéza | |
| 1 1 tatarka | Tatarská omáčka | |
| 4 lžíce 4 lžíce láku z okurek | Nálev z okurek | 60 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |