Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Můj segedín s domácím knedlíkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie2 647 kJ /
633 kcal
Bílkoviny106,96 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky16,34 g
– nasycené3,96 g
– nenasycené8,21 g
–– mononenasycené6,86 g
–– polynenasycené1,36 g
––– omega 30,05 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 271 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy12,60 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa Vepřová kýta 500 g
500-600 g 500-600 g kysaného zelí (1 sklenice) Zelí bílé kvašené 550 g
0,5 l 0,5 l vývaru (nebo vody a bujónu) Vývar masový 500 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1-2 lžičky 1-2 lžičky sladké mleté papriky Paprika červená sušená 1.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 2.5 g
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.