Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové výpečky na černém pivu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min

110 min (10 min příprava + 100 min tepelná úprava)

24. 5. 2016 10:17

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 899 kJ / 3 083 kcal
Bílkoviny288,20 g
Tuky180,78 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 630 mg
Sodík 844 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy48,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Upraveno z web.iprima.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

skopek

10. 7. 2021 14:35

:yes:

cathleen

15. 5. 2018 15:13

zizala: děkuji za vyzkoušení i krásnou fotku <3:-K

zizala

13. 5. 2018 21:45

<3:yes: Díky za recept. Příště dám víc papriky a asi měly být menší kousky masa :-(
Ale i tak nám moc chutnalo.

cathleen

3. 11. 2016 15:06

horseska: díky za zprávu :-):-K

horseska

3. 11. 2016 15:00

Výborný recept! Dělala jsem jako rodinný nedělní oběd a každý si přidal a samozřejmě chválil :yes::-8

Sachmetka

29. 5. 2016 20:59

Peču tak již několik let, dělám tak i kuře .. peču pomalu cca 2 hodiny.... maso se jen rozsýpá :-p

krkovicka.x

25. 5. 2016 13:53

:yes::yes:

Anna Kocikova

25. 5. 2016 12:00

cathleen: No,špatný nápad to rozhodně není a také to tak někdy podle Tebe udělám<3Když se u nás sejde"omladina"tak část frfňá,že jsou výpečky tučnější a Ti druzí jsou spokojeni,protože to tak mají rádi:-DTvůj recept je príma kompromis:-K

cathleen

25. 5. 2016 11:51

Anna Kocikova: původně jsem chtěla použít jen bůček (mívají tu krásný), ale zrovna mi donesli z obchodu velice tučný kus, tak jsem to promíchala s libovější kýtou.;-)

Anna Kocikova

25. 5. 2016 11:41

Mňam:yes::-KTaké maso raději podlévám černým pivem,než světlým,ale na výppečky mě také ještě nenapadlo použít 2 druhy masa:-8
Jana Pa:Jani,maso můžeš udělat i na sporáku v kastrolu,nebo papińáku a pak část šťávy prudkým varem bez pokličky nechat vydusit;-)

Jana Pá

24. 5. 2016 14:19

To musí být "mlask", ale pokud není trouba (u nás odešla), tak si nechám snít , ale recept je určitě :yes:

cathleen

24. 5. 2016 11:14

Drobek: díky, bylo to výborné :-8

Drobek

24. 5. 2016 10:35

Moc pěkné. Sice výpečky dělám, dělám i bavorskou pečeni na černém pivu, ale proč mně nikdy nenapadlo to skloubit je mi záhadou. :-O
Bod, první, už je tam.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: vepřové výpečky na pivu vepřové výpečky pomalu pečené vepřové maso na černém pivu vepřové na černém pivu vepřové maso na černém pivě vypecky z kyty vepřové výpečky výpečky na pivu vepřové na pivu vepřové plátky na černém pivu vepřové na pivě vypecky na pive vepřové maso na pivu pečené výpečky vepřové výpečky na pivě vepřové kostky na černém pivu vepřová kýta na černém pivu maso na černém pivu vypecky z veprove kyty vepřové na černém pivě

Suroviny: bůček vepřový, kýta vepřová, cibule, česnek, pivo černé, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín celý

TopRecepty.cz

Vepřové výpečky na černém pivu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ODwr