Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníková chaloupka 2010)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie54 692 kJ /
13 072 kcal
Bílkoviny178,30 g
– z toho živočišné bílkoviny26,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny151,89 g
Tuky338,79 g
– nasycené200,94 g
– nenasycené125,02 g
–– mononenasycené103,22 g
–– polynenasycené21,80 g
––– omega 32,31 g
Vláknina51,40 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 7,00 g
Sůl0,68 g
Sacharidy2 260,07 g
– cukry1 406,97 g
––– laktóza2,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hnědého cukru Cukr třtinový 500 g
450 g 450 g medu Med nepasterovaný 450 g
350 g 350 g másla Máslo kravské 350 g
1200 g 1200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 1200 g
2 lžičky 2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 24 g
citronová kůra z 1 citronu Citronová kúra čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
70 g 70 g kakaa Kakao prášek 70 g
4 lžíce 4 lžíce rumu Rum 68 ml
500 g 500 g prosátého moučkového cukru Cukr bílý 500 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
Zdobení Cukrářské zdobení
cukrářské ozdoby Cukrářské zdobení
lentilky Bonbon čokoládový
1 1 bílek na potření Vaječný bílek 33 g
igelitový sáček nebo zdobící sáček

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.