Nutriční hodnoty (Perníková chaloupka 2010)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 54 692 kJ / 13 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 151,89 g |
Tuky | 338,79 g |
– nasycené | 200,94 g |
– nenasycené | 125,02 g |
–– mononenasycené | 103,22 g |
–– polynenasycené | 21,80 g |
––– omega 3 | 2,31 g |
Vláknina | 51,40 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 7,00 g |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 2 260,07 g |
– cukry | 1 406,97 g |
––– laktóza | 2,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 500 g |
450 g 450 g medu | Med nepasterovaný | 450 g |
350 g 350 g másla | Máslo kravské | 350 g |
1200 g 1200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1200 g |
2 lžičky 2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 24 g |
citronová kůra z 1 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
70 g 70 g kakaa | Kakao prášek | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce rumu | Rum | 68 ml |
500 g 500 g prosátého moučkového cukru | Cukr bílý | 500 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
Zdobení | Cukrářské zdobení | |
cukrářské ozdoby | Cukrářské zdobení | |
lentilky | Bonbon čokoládový | |
1 1 bílek na potření | Vaječný bílek | 33 g |
igelitový sáček nebo zdobící sáček |