Nutriční hodnoty (Knäckebrod - jemný křupavý chléb)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 864 kJ / 2 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 140,55 g |
– nasycené | 87,70 g |
– nenasycené | 50,30 g |
–– mononenasycené | 43,00 g |
–– polynenasycené | 7,30 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 423 mg |
Sodík | 3,11 g |
Sůl | 7,75 g |
Sacharidy | 331,03 g |
– cukry | 59,03 g |
––– laktóza | 13,53 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g žitné mouky hladké | Mouka žitná hladká | 200 g |
200 g 200 g žitné mouky hrubé | Mouka žitná hladká | 200 g |
160 g 160 g studeného másla | Máslo kravské | 160 g |
250 ml 250 ml studeného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1,5 PL 1,5 PL práškového cukru | Cukr bílý | 37.5 g |
1/2 PL 1/2 PL soli | Sůl mořská | 7.5 g |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový |