Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Knäckebrod - jemný křupavý chléb)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 864 kJ /
2 836 kcal
Bílkoviny45,62 g
– z toho živočišné bílkoviny9,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,00 g
Tuky140,55 g
– nasycené87,70 g
– nenasycené50,30 g
–– mononenasycené43,00 g
–– polynenasycené7,30 g
––– omega 30,91 g
Vláknina32,00 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 3,11 g
Sůl7,75 g
Sacharidy331,03 g
– cukry59,03 g
––– laktóza13,53 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g žitné mouky hladké Mouka žitná hladká 200 g
200 g 200 g žitné mouky hrubé Mouka žitná hladká 200 g
160 g 160 g studeného másla Máslo kravské 160 g
250 ml 250 ml studeného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1,5 PL 1,5 PL práškového cukru Cukr bílý 37.5 g
1/2 PL 1/2 PL soli Sůl mořská 7.5 g
slunečnicový olej Olej slunečnicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.