Nutriční hodnoty (Semifreda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 377 kJ / 2 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,05 g |
Tuky | 122,54 g |
– nasycené | 63,88 g |
– nenasycené | 46,60 g |
–– mononenasycené | 37,10 g |
–– polynenasycené | 9,50 g |
––– omega 3 | 1,01 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 476 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 281,95 g |
– cukry | 173,95 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
160 g 160 g cukru krupice | Cukr bílý | 160 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
10 g 10 g kakaa | Kakao prášek | 10 g |
250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
100 g 100 g jogurtového zeesanu | ||
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
ovoce na ozdobu (mandarinky, broskve...) | Jahody čerstvé |