Nutriční hodnoty (Semifreda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 377 kJ / 2 480 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,05 g |
| Tuky | 122,54 g |
| – nasycené | 63,88 g |
| – nenasycené | 46,60 g |
| –– mononenasycené | 37,10 g |
| –– polynenasycené | 9,50 g |
| ––– omega 3 | 1,01 g |
| Vláknina | 6,70 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 476 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 281,95 g |
| – cukry | 173,95 g |
| ––– laktóza | 6,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 160 g 160 g cukru krupice | Cukr bílý | 160 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 10 g 10 g kakaa | Kakao prášek | 10 g |
| 250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
| 100 g 100 g jogurtového zeesanu | ||
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| šlehačka | Šlehačka 35% | |
| ovoce na ozdobu (mandarinky, broskve...) | Jahody čerstvé |