Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Semifreda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 377 kJ /
2 480 kcal
Bílkoviny59,02 g
– z toho živočišné bílkoviny39,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,05 g
Tuky122,54 g
– nasycené63,88 g
– nenasycené46,60 g
–– mononenasycené37,10 g
–– polynenasycené9,50 g
––– omega 31,01 g
Vláknina6,70 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 476 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy281,95 g
– cukry173,95 g
––– laktóza6,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
160 g 160 g cukru krupice Cukr bílý 160 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
10 g 10 g kakaa Kakao prášek 10 g
250 ml 250 ml šlehačky Šlehačka 35% 250 ml
100 g 100 g jogurtového zeesanu
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
šlehačka Šlehačka 35%
ovoce na ozdobu (mandarinky, broskve...) Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.