Nutriční hodnoty ("Potaje" - fazolovočočková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 947 kJ / 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,98 g |
Tuky | 5,28 g |
– nasycené | 0,85 g |
– nenasycené | 4,36 g |
–– mononenasycené | 1,28 g |
–– polynenasycené | 3,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 52,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 137,12 g |
– cukry | 10,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové kosti (po vykostění krkovice) | Kost vepřová | |
1 hrnek 1 hrnek čočky | Čočka hnědá neloupaná | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek černých fazolí (originál užívá černé, ne červené či barevné, ale jde to i z nich) | Fazole černé oko | |
1 1 Masox | Bujón hovězí | |
1 PL 1 PL polévkového koření | Polévkové koření tekuté | 15 ml |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 PL 1 PL kečupu či rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
1 PL 1 PL Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská |