Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Potaje" - fazolovočočková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 947 kJ /
943 kcal
Bílkoviny62,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,98 g
Tuky5,28 g
– nasycené0,85 g
– nenasycené4,36 g
–– mononenasycené1,28 g
–– polynenasycené3,09 g
––– omega 30,00 g
Vláknina52,44 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,20 g
Sacharidy137,12 g
– cukry10,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové kosti (po vykostění krkovice) Kost vepřová
1 hrnek 1 hrnek čočky Čočka hnědá neloupaná 250 g
1 hrnek 1 hrnek černých fazolí (originál užívá černé, ne červené či barevné, ale jde to i z nich) Fazole černé oko
1 1 Masox Bujón hovězí
1 PL 1 PL polévkového koření Polévkové koření tekuté 15 ml
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 PL 1 PL kečupu či rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
olej Olej řepkový
1 PL 1 PL Solamylu Bramborový škrob 15 g
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.