Nutriční hodnoty (Jádrové čárky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 40
Energie | 19 025 kJ / 4 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,16 g |
Tuky | 233,12 g |
– nasycené | 98,64 g |
– nenasycené | 114,89 g |
–– mononenasycené | 51,78 g |
–– polynenasycené | 63,11 g |
––– omega 3 | 10,21 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 142 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 554,59 g |
– cukry | 470,09 g |
––– laktóza | 15,74 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
280 g 280 g cukru moučka | Cukr bílý | 280 g |
130 g 130 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 130 g |
70 ml 70 ml bílků | Vaječný bílek | |
40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
130 g 130 g másla | Máslo kravské | 130 g |
20 g 20 g kakaa | Kakao prášek | 20 g |
150 g 150 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 150 g |