Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jádrové čárky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 40

Energie19 025 kJ /
4 547 kcal
Bílkoviny46,27 g
– z toho živočišné bílkoviny11,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,16 g
Tuky233,12 g
– nasycené98,64 g
– nenasycené114,89 g
–– mononenasycené51,78 g
–– polynenasycené63,11 g
––– omega 310,21 g
Vláknina22,80 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 142 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy554,59 g
– cukry470,09 g
––– laktóza15,74 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
280 g 280 g cukru moučka Cukr bílý 280 g
130 g 130 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 130 g
70 ml 70 ml bílků Vaječný bílek
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
130 g 130 g másla Máslo kravské 130 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
150 g 150 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.