Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ryba na slanině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 564 kJ /
613 kcal
Bílkoviny4,68 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,28 g
Tuky56,17 g
– nasycené18,03 g
– nenasycené36,68 g
–– mononenasycené28,33 g
–– polynenasycené8,35 g
––– omega 31,86 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 28 mg
Sodík 646 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy20,94 g
– cukry5,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce ryby (treska) Treska filet
20 g 20 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
40 g 40 g uzené slaniny Špek 40 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.