Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Černá omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie9 301 kJ /
2 223 kcal
Bílkoviny167,40 g
– z toho živočišné bílkoviny149,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,13 g
Tuky91,42 g
– nasycené23,02 g
– nenasycené64,72 g
–– mononenasycené41,17 g
–– polynenasycené23,54 g
––– omega 35,23 g
Vláknina34,51 g
Cholesterol 332 mg
Sodík 4,04 g
Sůl9,98 g
Sacharidy166,61 g
– cukry121,36 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500-750 g 500-750 g zaječího masa (nebo králičí, kuřecí stehna) Zajíc stehno 625 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g petržele Petržel kořenová čerstvá 100 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce povidel Povidla 46 g
50 g 50 g sušených švestek Švestky sušené 50 g
2 lžíce 2 lžíce rozinek Rozinky 30 g
2 lžíce 2 lžíce mandlí Mandle neloupané 30 g
100 g 100 g perníku Perník 100 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2 kolečka 2 kolečka citronu Citrón čerstvý
ocet (nebo citronová šťáva) Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.