Kuřecí plátek Nomura

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut 19 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut 19 názorů

Suroviny 4 porce

4 kuřecí prsa
50 g anglické slaniny
50 g dušené šunky
2 sladkokyselé okurky
1 cibule
2 PL oleje
1 PL hladké mouky
bujon nebo kuřecí vývar
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu, šunku a okurky nakrájíme na tenké nudličky, cibuli nadrobno.

  2. Kuřecí prsa omyjeme, odblaníme, nakrájíme na plátky a přes folii lehce naklepeme. Osolíme, opepříme a na pánvi s rozehřátým olejem po obou stranách dozlatova opečeme.

  3. Maso vyjmeme a udržujeme teplé.

  4. Do vypeku na pánev vložíme cibuli a slaninu a opečeme, zaprášíme moukou, kterou krátce opečeme a podlijeme vývarem a asi 10 minut povaříme, přidáme šunku, okurky a maso a ještě krátce vaříme. Dochutíme kořením a podáváme s rýží.

Poznámka od kuchařky

Zdroj: Jídlo jsem jedla v jedné restauraci a protože mi moc chutnalo, snažila jsme se ho připravit rodině.

Komentáře k receptu Kuřecí plátek Nomura

Předchozí 1 2

Tématické fráze: kuřecí plátek kureci platky s ryzi kuřecí plátky recepty kuřecí plátky kuřecí plátek recept recepty okamura kuřecí plátky dušené s rýží dušený kuřecí plátek s rýží tomio okamura recepty kuřecí plátky recepty kureci platek v toube kuřecí platky top recepty dušený kuřecí plátek s s rýží recepty na kuřecí plátek s rýží recept kuřecí plátky s rýží kureci platky se slaninou s ryzi dusene kureci platky kuřecí plátek se slaninou s rýží recepty s vepř.panenkou jak pripravit vepr.platek s broskvi