Kuřecí plátek Nomura

Bahula Kuchařka: Bahula

Doba přípravy: 30 minut 4 porce Drůbeží maso 19 názorů

Suroviny

4 kuřecí prsa
50 g anglické slaniny
50 g dušené šunky
2 sladkokyselé okurky
1 cibule
2 PL oleje
1 PL hladké mouky
bujon nebo kuřecí vývar
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu, šunku a okurky nakrájíme na tenké nudličky, cibuli nadrobno.

  2. Kuřecí prsa omyjeme, odblaníme, nakrájíme na plátky a přes folii lehce naklepeme. Osolíme, opepříme a na pánvi s rozehřátým olejem po obou stranách dozlatova opečeme.

  3. Maso vyjmeme a udržujeme teplé.

  4. Do vypeku na pánev vložíme cibuli a slaninu a opečeme, zaprášíme moukou, kterou krátce opečeme a podlijeme vývarem a asi 10 minut povaříme, přidáme šunku, okurky a maso a ještě krátce vaříme. Dochutíme kořením a podáváme s rýží.

Poznámka

Zdroj: Jídlo jsem jedla v jedné restauraci a protože mi moc chutnalo, snažila jsme se ho připravit rodině.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 182 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí plátek Nomura

1 2

Tématické fráze: kuřecí plátek kureci platky s ryzi recepty okamura kuřecí plátky dušené s rýží kuřecí plátky recepty kuřecí plátky dušený kuřecí plátek s rýží kuřecí plátek recept tomio okamura recepty dušený kuřecí plátek s s rýží recepty na kuřecí plátek s rýží recept kuřecí plátky s rýží kureci platky se slaninou s ryzi dusene kureci platky kuřecí plátek se slaninou s rýží recepty s vepř.panenkou jak pripravit vepr.platek s broskvi jahoda momura okamura kuřecí recepty z kuřecího masa okamura

Zapomněl/a jsem heslo