Nutriční hodnoty (Pečené brambůrky se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 823 kJ / 675 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
| Tuky | 1,25 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,35 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 23,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 245 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 136,50 g |
| – cukry | 17,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 3/4 kg asi 3/4 kg brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 200-300 g 200-300 g zeleniny (mražené nebo čerstvé, jakou máme rádi) | Mrkev čerstvá | 250 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |