Nutriční hodnoty (Kapustičky podle kuchaře Emanuela)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 447 kJ / 2 258 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,20 g |
| Tuky | 176,30 g |
| – nasycené | 91,40 g |
| – nenasycené | 65,25 g |
| –– mononenasycené | 56,20 g |
| –– polynenasycené | 9,05 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 30,40 g |
| Cholesterol | 211 mg |
| Sodík | 3,50 g |
| Sůl | 8,50 g |
| Sacharidy | 76,76 g |
| – cukry | 22,26 g |
| ––– laktóza | 4,66 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 800 g |
| 20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny (nebo pancetty) | Anglická slanina | 100 g |
| 150 g 150 g parmezánu | Parmezán | 150 g |
| sůl | Sůl mořská |