Nutriční hodnoty (Tatrankové pracny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 404 kJ / 3 682 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,25 g |
| Tuky | 229,56 g |
| – nasycené | 45,72 g |
| – nenasycené | 167,70 g |
| –– mononenasycené | 83,50 g |
| –– polynenasycené | 84,20 g |
| ––– omega 3 | 10,38 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 403 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 330,70 g |
| – cukry | 79,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 tatranky | Oplatky s čokoládovou náplní | |
| 60 g 60 g krystalového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 100 g 100 g strouhaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| 250 g 250 g 100% tuku | Margarín | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| moučkový cukr na obalení (podle potřeby) | Cukr bílý |