Nutriční hodnoty (Grenadýr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 310 kJ / 2 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,56 g |
| Tuky | 51,09 g |
| – nasycené | 23,43 g |
| – nenasycené | 24,41 g |
| –– mononenasycené | 18,96 g |
| –– polynenasycené | 5,46 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 36,40 g |
| Cholesterol | 41 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 419,80 g |
| – cukry | 34,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 400 g |
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| sůl | Sůl mořská |