Nutriční hodnoty (Provensálské dušené vepřové řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 501 kJ / 120 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,41 g |
| Tuky | 0,60 g |
| – nasycené | 0,19 g |
| – nenasycené | 0,24 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,14 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 21,72 g |
| – cukry | 15,86 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové řízky (z pečeně) | Vepřová kýta | |
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| větší kus kus pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 tekutá šlehačka | Šlehačka 35% | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| trochu trochu čerstvě umletého pepře | Pepř černý |