Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Provensálské dušené vepřové řízky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie501 kJ /
120 kcal
Bílkoviny3,41 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,41 g
Tuky0,60 g
– nasycené0,19 g
– nenasycené0,24 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,14 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,93 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy21,72 g
– cukry15,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové řízky (z pečeně) Vepřová kýta
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
1 1 žlutá cibule Cibule čerstvá 70 g
větší kus kus pórku Pórek čerstvý
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 tekutá šlehačka Šlehačka 35%
provensálské koření Provensálské koření
olej Olej řepkový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
trochu trochu čerstvě umletého pepře Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.