Nutriční hodnoty (Brambory s kysaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 468 kJ / 1 785 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,68 g |
| Tuky | 65,17 g |
| – nasycené | 32,53 g |
| – nenasycené | 30,03 g |
| –– mononenasycené | 16,78 g |
| –– polynenasycené | 13,25 g |
| ––– omega 3 | 0,88 g |
| Vláknina | 49,00 g |
| Cholesterol | 376 mg |
| Sodík | 12,27 g |
| Sůl | 29,89 g |
| Sacharidy | 176,67 g |
| – cukry | 74,42 g |
| ––– laktóza | 7,22 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g malých brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 kg 1 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 1000 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 nožičky 2 nožičky dobré klobásy | Klobása | 440 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 30 g |
| 150 ml 150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |