Nutriční hodnoty (Bulgur s pórkem a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 659 kJ / 397 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,01 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,27 g |
| – nenasycené | 0,93 g |
| –– mononenasycené | 0,23 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 11,13 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 79,33 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g bulguru | Pšeničný bulgur | 100 g |
| 200 ml 200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
| 5 cm 5 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 4 4 sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| máslo | Máslo kravské | |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| trochu trochu smetany | Smetana kravská sladká 12% |