Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 340 kJ / 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,33 g |
Tuky | 45,00 g |
Vláknina | 11,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 82,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené kmínové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9EjZ
Moje poznámka
Pečené kmínové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9EjZ
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 17 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 6 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 10 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 10 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 14 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
pečené brambory,
recepty z brambor,
brambory recepty,
pečené brambory recept,
recept na brambory,
pečené brambory s kmínem,
recepty s brambory,
recept pečené brambory,
bramborové recepty,
pečené brambory recepty,
pečené brambory se šupkou,
recepty-pečené na brambory,
recepty pečení,
recept na pečené brambory,
smažené brambory s kminwm,
bramboráky recept,
recept na bramboráky,
brambory se šupkou v troubě,
recepty na brambory,
recept z brambor
Suroviny:
brambory,
olej,
kmín mletý,
kmín celý,
paprika sušená uzená,
sůl,
česnek sušený
Komentáře (8)
Zkus někdy ke konci zapečení i posypat libečkem