Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánoční zapečená jablka se zmrzlinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 067 kJ /
494 kcal
Bílkoviny10,25 g
– z toho živočišné bílkoviny8,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,52 g
Tuky15,34 g
– nasycené6,42 g
– nenasycené6,23 g
–– mononenasycené4,92 g
–– polynenasycené1,31 g
––– omega 30,14 g
Vláknina8,84 g
Cholesterol 279 mg
Sodík 111 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy63,93 g
– cukry59,12 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
1 1 hřebíček Hřebíček
1/2 1/2 badyánu Badyán
8 8 vlašských ořechů Vlašské ořechy
2 lžíce 2 lžíce cukru krystal Cukr bílý 30 g
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1/4 1/4 citronu Citrón čerstvý 22.5 g
vanilková zmrzlina Zmrzlina vanilková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.