Halušky se sýrem a tvarohem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 765 kJ / 2 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,34 g |
Tuky | 125,99 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 680 mg |
Sodík | 2,89 g |
Sůl | 7,08 g |
Sacharidy | 204,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky se sýrem a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j54
Moje poznámka
Halušky se sýrem a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j54
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 10 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 5 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 5 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 6 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 6 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 7 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 7 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 9 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 11 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 11 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 11 hodinami
Tématické fráze:
špercle,
špercle recept,
halušky těsto,
domaci halusky,
těsto na halušky,
hakušky,
haluškové těsto,
halusky s jablky,
recept na špercle,
bramborové špercle,
halušky z bramborového těsta,
jídlo s tvarohem,
recepty špercle,
recept špercle,
nokerle,
jídla z tvarohu,
domácí halušky recept,
recept na domácí halušky,
hakušky recept,
halušky
Suroviny:
mouka polohrubá,
voda,
vejce,
sůl,
sýr tvrdý,
tvaroh,
slanina anglická,
cibule
Komentáře (11)
Bajajo, odpusť nám to. Ale s tím nadšením a nasazením, s jakým píšeme své komentáře, nám to holt někdy ulítne.