Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené koleno s mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 359 kJ /
1 042 kcal
Bílkoviny114,53 g
– z toho živočišné bílkoviny109,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,40 g
Tuky49,02 g
– nasycené15,15 g
– nenasycené27,42 g
–– mononenasycené18,34 g
–– polynenasycené9,09 g
––– omega 31,02 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 641 mg
Sodík 2,18 g
Sůl4,96 g
Sacharidy34,30 g
– cukry1,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 zadní koleno - větší Vepřové koleno bez kosti
300 - 400 g 300 - 400 g mletého vepřového masa nebo mix Vepřová plec 350 g
1 nožka 1 nožka klobásy (párek, cigáro) Klobása 220 g
1 1 menší vejce Vejce slepičí 70 g
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
majoránka Majoránka sušená
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
zabijačkové koření Majoránka sušená
(Dále potřebujeme alobal a motouz)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.