Nutriční hodnoty (Maso v tatarské omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 526 kJ / 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 18,90 g |
– nasycené | 4,55 g |
– nenasycené | 8,75 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 1,75 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 251 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 26,95 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 2-3 celá vejce | Vejce slepičí | 175 g |
1 1 malá tatarka | Tatarská omáčka | |
1 1 malá lžička kmínu | Kmín | |
1 1 malá lžička magi koření tekuté | Polévkové koření tekuté | |
2 lžíce 2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |