Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maso v tatarské omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 526 kJ /
365 kcal
Bílkoviny21,70 g
– z toho živočišné bílkoviny21,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky18,90 g
– nasycené4,55 g
– nenasycené8,75 g
–– mononenasycené7,00 g
–– polynenasycené1,75 g
––– omega 30,07 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 251 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy26,95 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 2-3 celá vejce Vejce slepičí 175 g
1 1 malá tatarka Tatarská omáčka
1 1 malá lžička kmínu Kmín
1 1 malá lžička magi koření tekuté Polévkové koření tekuté
2 lžíce 2 lžíce solamylu Bramborový škrob 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.