Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepečený tvarohovo-pudinkový dortík s jahodami a želé

Nepečené dorty jsou velmi oblíbené zejména v horkých letních dnech. Jsou jednoduché na přípravu, nádobí také není moc potřeba. Tento dortík je z piškotů a smetanového krému s tvarohem. Uvnitř je plný šťavnatých a sladkých jahod, nahoře politý želatinou, poskytne nám výborné osvěžení.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava, bez doby chlazení)

15. 6. 2011 16:09

Suroviny

Porce: 10 - 12

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 486 kJ / 1 550 kcal
Bílkoviny62,71 g
Tuky93,35 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 91 mg
Sodík 479 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy114,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Merylas Merylas

27. 7. 2021 19:06

Petulina95: Děkuji moc za zprávu i za přidané fotografie. :-K Jsem moc ráda, že recept nezklamal.:-K

Petulina95 Petulina95

27. 7. 2021 14:27

Vynikající dortík <3 dělám ho pravidelně.. Mockrát děkuji a dovolila jsem si přidat fotečky :-):yes:

casino casino

26. 4. 2017 21:09

Irrena:
S vaší zkušeností to souvisí okrajově:
Želatiny (nebo Agaru) se ve výrobnách uvaří "kotel". Takovou želatinou se bez další úpravy "glazuje" (např. ovocné košíčky) :yes:
To, co zbude v kotli a ztuhne se může v budoucnu teplem "rozpustit" a znovu používat :yes:
Nebo se z kotle odebere jen určité množství, např. na zalití ovocných dortů: Tato tekutá želatina se ochutí např. cukrem, ovocnou šťávou, sirupem a velmi často kyselinou citronovou.
Traduje se, že OKYSELENÝ ztuhlý zbytek se už znovu nerozpouští, protože prý už by to znovu neželatinovalo.
No, nevím zda to tak funguje (nefunguje), protože některá dogmata se neověřují... :-)
(zbytky jsme přidávali do "Svěženek":-D https://www.toprecepty.cz/recept/45873-svezenky-na...

Irrena Irrena

26. 4. 2017 15:29

Dort se mi moc líbí:yes::yes::yes::yes: Jen mám obavu že želatina se na tvarohovém krému rozteče, už se mi to stalo na jiném dortu, kyselost tvarohu želatinu rozpouští:-(

Wendy

1. 5. 2016 09:12

:-K<3:yes:

Lenka Baresova

29. 3. 2016 08:59

Silvia:Ja zase nechapu,ze někdo klikne na recept a resi tady,jestli je tam dort,nebo dortik,ja si myslim,ze většina z nas sem klikne pro dobry recept,ale jsou zrejme i taci co si sem prijdou vylit zlost a zchladit si zahu na jinych.Kde se to v lidech bere???Nicim neprispet a jen kazit radost jinym,to je snad lepsi nekam zalezt a počkat si az me ta rejpava prejde a nekazit naladu ostatním.Recept bud chcete,nebo nechcete,ale na nejaky stourani se v textu,tady skutecne není nikdo zvedavy.Preji vam hezky den a at vas to brzy prejde a jste se vsemi v klidu a miru:-))

Merylas Merylas

1. 2. 2016 16:44

Jitka Kmentová :Rama Cremefine je určena na šlehání, nahradit se dá 33% smetanou na šlehání;-)

Jitka Kmentová

31. 1. 2016 21:48

Recept zkusím, jen nevím, jestli by místo Ramy mohl být jiný tuk, třeba máslo, Hera, nebo tak?

hosta hosta

10. 12. 2015 22:22

Merylas: úplně všechny druhy jako v Polsku nabízí Tesco;-)

Merylas Merylas

10. 12. 2015 21:19

Vladimíra Luběnková: Jak už bylo bylo odpovězeno(Jaruško díky), je to želatina v různých ovocných příchutích. U nás kupuju v Lídlu pod názvem Želatina s pomerančovou příchutí nebo s jahodovou a taky s citronovou. Nemají tolik druhů jako v Polsku, viděla jsem jen ty tři.:-)

Silvia: Mně to zase nevadí, ať se každý vyjadřuje jak uzná za vhodné a je zvyklý. Spíš než občasné zdrobněliny nemám ráda vulgární neboli tzv. jadrné vyjadřování, ale každého věc;-) A pokud se Ti z receptu robí zle, tak na něj neklikej a přejdi jinam.:-D:-*

Silvia

9. 12. 2015 22:50

zizala: dobre, možno som to napísala príliš tvrdo :-) ja prosto zdrobneniny nemusím, inak recept je sympatický ;-)

zizala zizala

9. 12. 2015 07:59

Vladimíra Luběnková: Želatina s výraznou ovocnou chutí, prodává například Lidl.

zizala zizala

9. 12. 2015 07:58

Silvia: Jste vůči receptu nespravedlivá :no: Jediná zdrobnělina v něm je dortík a zřejmě se tím myslí menší nebo lehký dort.
Za komentující nemůže ani autorka ani ten recept ;-)
Ostatně, je zvláštní, že se váš zájem soustředil zrovna sem, když tady je jiných a mnohem výraznějších adeptů k vaší nevoli nepřeberně :-//

Silvia

8. 12. 2015 22:57

Nie nenudím, len ma šokuje, že dospelé ženy rozprávajú na úrovni dvojročných detí, čím nechcem urážať dvojročné deti, to je všetko.... nebyť tých stupídnych zdrobnenín, aj by som pochválila recept, takto sa mi z neho robí zle...

Vladimíra Luběnková

8. 12. 2015 21:51

Prosím,co je polská Galaretka?

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nepečený jahodový dort nepečený jahodový dort s tvarohem jahodový dort s tvarohem nepečený tvarohový jahodový dort jahodovy tvarohovy nepečeny dort nepečený tvarohový dort s pudinkem želé z pudinku nepečený dort s pudinkem a tvarohem tvarohový dort nepečený s pudinkem tvarohovo pudinkový dort nepečený dort s pudinkem nepečený jahodový dort s pudinkem nepečené dorty s tvarohem pudinkem nepečené dorty s tvarohem pudinkem nepečený dort s tvarohem a pudinkem nepečený jahodový dort s mascarpone jahodovy dort z tvarohem jahodový dort s pudinkem se želatinou tvarohový dort se želatinou nepečené dorty s pudinkem

Suroviny: tvaroh polotučný, cukr vanilkový, cukr moučkový, pudink vanilkový bez vaření, citronové aroma, mléko, rama cremefine, piškoty dětské, jahody čerstvé, želé jahodové, voda, cukr, topping, šlehačka, máta

TopRecepty.cz

Nepečený tvarohovo-pudinkový dortík s jahodami a želé

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Yml