Nutriční hodnoty (Rybí salát se zelím a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 283 kJ / 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,31 g |
| Tuky | 21,77 g |
| – nasycené | 5,94 g |
| – nenasycené | 15,72 g |
| –– mononenasycené | 10,59 g |
| –– polynenasycené | 5,13 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 5,83 g |
| Sůl | 14,55 g |
| Sacharidy | 20,55 g |
| – cukry | 16,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 300 g cca 300 g pangasia | Pangas filet | 300 g |
| cca 300 g cca 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce Vegety | Kořenící směs sypká | 15 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |