Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčková roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 325 kJ /
317 kcal
Bílkoviny26,04 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky22,68 g
– nasycené5,46 g
– nenasycené10,50 g
–– mononenasycené8,40 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,10 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
plát plát bůčku Vepřový bok
slanina Špek
3 3 vajíčka Vejce slepičí 210 g
cibule Cibule čerstvá
žampiony Žampion čerstvý
kapie Paprika červená čerstvá
šunka Šunka vepřová vařená
hořčice Hořčice plnotučná
koření (dle chuti) Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.