Nutriční hodnoty (Babiččin králík na černo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 386 kJ / 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 83,27 g |
– nasycené | 47,08 g |
– nenasycené | 35,13 g |
–– mononenasycené | 31,04 g |
–– polynenasycené | 4,09 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 847 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 9,75 g |
– cukry | 6,60 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 králičí stehna | Králík stehna | |
5 dkg 5 dkg slaniny | Špek | 50 g |
5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 cibule (větší) | Cibule čerstvá | 70 g |
3 zrnka 3 zrnka pepře | Pepř černý | |
3 zrnka 3 zrnka nového koření | Nové koření | |
3 zrnka 3 zrnka jalovce | Jalovec sušený | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
vývar (příp. voda na podlévání) | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 1 mrkev (větší) | Mrkev čerstvá | 50 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
povidla | Povidla | |
perník (mletý) | Perník | |
sušené švestky | Švestky sušené | |
mandle | Mandle neloupané | |
rozinky | Rozinky | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
brusinky | Brusinky zavařené |