Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková roláda na zeleninovém soté)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 727 kJ /
1 608 kcal
Bílkoviny261,96 g
– z toho živočišné bílkoviny258,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,50 g
Tuky41,80 g
– nasycené22,98 g
– nenasycené16,64 g
–– mononenasycené13,46 g
–– polynenasycené3,18 g
––– omega 32,13 g
Vláknina10,15 g
Cholesterol 678 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,57 g
Sacharidy40,84 g
– cukry33,84 g
––– laktóza19,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kuřecí prsa Kuře prso 1050 g
1 1 velký tlustý pórek Pórek čerstvý
1 balíček 1 balíček mražené zeleninové směsi Mrkev mražená 350 g
3 plátky 3 plátky másla Máslo kravské 30 g
3 plátky 3 plátky anglické slaniny Anglická slanina
3 plátky 3 plátky tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30%
1/2 balíčku 1/2 balíčku provensálského koření Provensálské koření
trochu trochu grilovacího koření Grilovací koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 dcl 4 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1 1 polévková lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
voda na zahuštění Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.