Nutriční hodnoty (Ražniči pečené v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 430 kJ / 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,17 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 plátky 3 plátky vepřové krkovičky (nebo plece) | Vepřová krkovice | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 3 3 tlusté plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 3 3 klobásy | Klobása | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| česnek (dle chuti) | Česnek čerstvý |